Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу нове фото, на якому позує не одна. На фотографії Лобода з'явилася в компанії старшої дочки Єви. Але це рекламна публікація, за яку артистка отримає комерційну вигоду. На фотографії Лобода і її дочка постали в рожевих вбраннях. Світлана позує в джинсах і толстовці з яскравим принтом, а Єва – в рожевому костюмчику і білій футболці. Волосся дівчат розпущене.

У підписі до фотографії Світлана написала: "Все найкраще для моєї маленької принцеси", а також позначила сторінку магазину дитячого одягу, рекламуючи його. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, а деякі не в захваті від того, що Лобода використову дочку для реклами.

"Прекрасні створіння", "Дві красуні", "Таке дівчаче фото вийшло!", "Красуні", "Моя донька так схожа на вашу", "Шикарні", "Дійсно принцеса", "Дуже схожі, копія", "Ви так схожі", "Такі гарні!", "Найкрасивіші", "Єва виросла", "Такі солодкі", "Дуже схожі. Єва – Ваша копія. Клас", "Скільки їй років?", "Ви дуже красиві дівчата", "Чим старшає Єва, тим більше схожа на маму", "Діти – квіти життя", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.