Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, однак не змогла впоратися з собою і почала ховатися в пальмах, сідати на шпагати і моторошно пританцьовувати в купальнику. Так, артистка роз'їхалася в шпагаті між двох лежаків, нащось зізнавшись, що квитки були дуже дорогими.

"Як всидіти на двох стільцях одночасно? Це просто. А на двох лежаках-виключно по-волочковски!💪🏻 І тільки на Мальдівах! Блін, квитки, такі дорогі..👀 Вам не нудно?", - поцікавилася Волочкова. Фолловери залишилися в шоці: "У мене постійно виникає питання, соромлюсь запитати, а пісок не доставляє дискомфорт в деяких місцях, при такому шпагаті???", "Головне, щоб пісок в пілюльку не потрапив, а то цистит буде 😬🙈😂", "Йди вже у море, епатажниця. Просто радій життю і відключи телефон. Слабо?", "Санітари !!! Санітари!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣", "Понеслася пі@да по купинах".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.