Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, але чомусь сховалася в кущах, надівши непристойно маленьке бікіні. Так, артистка позувала в пишній рослинності, а шанувальники не змогли зрозуміти: це Анастасія, шафа чи баобаб.

"Мої Мальдіви!🌴💃🏼❤️", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Мальдіви красиві. На баобабі праворуч хтось купальник повісив і забув....", "Купальник Арішкін? 😂", "Почому слов'янська шафа в кущах?", "Ну фсеее, щас кожну годину нові фоточки закидати буде: біля куща, під кущем, на кущі, з кущем.😀😀😀😀", "Кругом розкіш😂 починаючи від капців багатовікових і закінчуючи купальником блядським. Пишу від заздрості звичайно".

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Наряд для цього співачка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.