Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася "фігурою" в купальнику спереду і ззаду, полетівши відпочивати на райські Мальдіви. Так, артистка пройшлася по пляжу на підборах, викликаючи усіх заздрісників на придуманий дуель.

"Волочковський реверанс з Мальдів!💃🏼🕺🏼💗 Приємного вам схуднення", - побажала Волочкова. Фолловери не смоглм стримати сміху: "Я думала балерини граціозно ходять)", "Це Вогонь 🤣Мужик, зніми підбори, і ніколи, чуєш, ніколи!! НЕ ПОКАЗУЙ СЕБЕ ЗЗАДУ 😣😣😣😣😭😭", ""і прочесала, як ніби палі забивають" (с)", "Це реклама наркологічної клініки на Мальдівах?", "У нас такою ходою сусід дядя Гріша пляшки ходить здавати!🤣 гордий напередодні щщщастя.".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.