Відома українська співачка, солістка групи "Неангели" Слава Камінська поділилася з фоловерами в Instagram новим жіночним образом. Знаменитість позувала на камеру в розкішному червоному вбранні з глибоким декольте, доповнивши образ алою помадою і зачіскою. Так, артистка зізналася, що просто захотіла чогось "для дівчаток".

"Вбралася в сукню для дівчат ;) так рідко це буває ))) на пам'ять залишу в стрічці )))", - поділилася емоціями Камінська. Фолловери залишилися в захваті: "Красива❤️", "не знаю, Слава, для Вас це комплімент чи ні, але Ви вилита Джолі в її кращі роки :)", "Слава ти як завжди, виглядаєш потрястно👍👍👍👍", "Сексі 💋♥️♥️♥️", "Губи 😍😍😍😍😍".

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Слава Камінська поділилася спільним знімком з Лесею Нікітюк в Instagram. Обидві знаменитості беруть участь у популярному шоу "Танці з зірками", однак, на жаль, Слава так і не змогла вийти на паркет через недавню серйозну травму спини.

Також артистка позувала на візку в одному з київських супермаркетів, катаючи на ньому сина Леона.

А ще Камінська показала кадр в нижній білизні, засвітивши ідеальні сідниці.