Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів Instagram трепетними кадрами. Знаменитість відзначала Різдво в колі сім'ї, близьких друзів і зірок шоу-бізнесу, виставивши масу фото. Так, на останніх знімках з'явився ще один кумедний персонаж білосніжної вечірки - Грінч.

"Це останні кадри з різдвяної вечірки, обіцяю", - пожартувала Кардашьян. За 16 годин пост набрав майже 3 млн. лайків. Фолловери почали відзначати, що сімейка виглядає просто чудово, а більшість пораділи тому, що чоловік Кім, Каньє Вест, знову посміхається на фото.

Популярні новини зараз
Відключення світла: коли чекати повернення графіків Пенсіонерам старше 70 років збільшать виплати: умови та суми За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Бронювання можна отримати автоматично: кому не треба звертатись в ТЦК
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більша іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.