Відома українська співачка, учасниця жіночого тріо "ВІА Гра" Еріка Герцег частенько радує численних шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І цей раз не став винятком – дівчина показала спокусливе фото у вишуканому вбранні.

Так, на фотографії, яка з'явилася в профілі Еріки Герцег, вона позує у відвертій вишуканій сукні червоного кольору. Вбрання дуже коротке і оголює ноги зірки, а також підкреслює декольте. На довгих ногах співачки чорні туфлі на шпильках, вона стоїть біля цікавої скульптури і поклала одну руку на неї. Дівчина не дивиться в камеру, її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі яскравий макіяж.

Напередодні Еріка Герцег виклала ще одне фото в цьому платті, на якому шанувальники можуть роздивитися милі сережки і годинник на її руці. Геолокація до цього фото свідчить про те, що воно було зроблено в Європі, так що можна зробити висновок, що і фото зі скульптурою зроблено там же. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нові фото на сторінці Еріки. Багатьом її фотографії сподобалися, і вони засипали дівчину компліментами.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Якщо б давали термін за красу, то тобі дали б довічне", "Лялька Барбі!", "Виходь за мене", "Ви просто неймовірно красива. Як зайшла до вас на сторінку, так і милуюся вашими фото. З Новим роком Вас і чудового настрою", "Ти чудова і прекрасна. Бажаю в Новому Році величезного щастя, взаємного і красивої казки про кохання", "Неймовірна", "Дуже худенькою стала", "Просто приголомшлива", "Вперше бачу настільки красиву і настільки скромну дівчину. Правда, дуже велика молодець, приємно дивитися ваші пости", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото Герцег.

Нагадаємо, українська співачка Еріка Герцег приміряла зухвалий образ.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що оновлена ВІА Гра запалила в еротичну відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що солістка "ВІА Гри" похвалилася соковитою фігурою.