Після гучних і активно обговорюваних чуток про розлучення, які мали місце в період новорічних свят, російська телеведуча Ксенія Собчак полетіла відпочивати на Мальдіви. Через безліч гучних скандальних публікацій у ЗМІ підвищена увага прикута до кожного її посту в соціальних мережах. Проте замість очікуваної конкретики в останній публікації, у користувачів виникло ще більше запитань, оскільки слова знаменитості можна трактувати по-різному. В результаті це породжує ще більшу кількість чуток.

Як написала Собчак на своїй сторінці в Instagram: "Відпустіть минуле. Знаємо, це складно. Особливо, коли минуле подобається більше, ніж сьогодення, а майбутнє сильно лякає. Але вам необхідно прийняти той факт, що теперішнє - це все, що у вас є. І якщо ви його витратите на істерики, погрози, ревнощі, інтриги, маніпуляції або ненависть, то і залишитеся тільки з цими почуттями".

Після цих туманних і особливого сенсу не маючих фраз вона додала, що перебуває в прекрасному настрої, щаслива, тому їй нічим порадувати деяких доброзичників.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що сімейне життя зіркової пари Собчак і Віторгана викликає безліч домислів і активно обговорюється в соціальних мережах. Масла у вогонь підливає періодична поява актора без обручки, то Собчак бачать в компанії інших чоловіків. Не так давно Віторган виклав у мережу відео, яке підписав: "Ну ось і все, розлетілися!".

Як повідомляв портал "Знай.uа": наречена російського репера Тіматі вважає, що найкращі друзі дівчат – це діаманти, при цьому краще, коли їх отримують в подарунок. Її бачили в одному з ювелірних магазинів столиці, де вона вибирала ювелірні прикраси для своїх подруг і після цього в мережах виникло питання – а по кишені їй такі покупки? Одразу ж виникло припущення, що подарунки робляться за рахунок нареченого моделі.

Також "Знай.uа" писав, що популярна російська співачка Алла Пугачова постійно радує своїх передплатників у соціальних мережах свіжими знімками. Не так давно вона виклала новорічний знімок, який дуже потішив її фанатів.