Популярний комік і шоумен зі студії "Квартал 95", а нині кандидат у президенти України Володимир Зеленський звернувся до своїх шанувальників і фанатів у соціальних мережах. Він виклав відеоролик, в якому повідомив, що з причини важкого графіка роботи він застудився. У суботу, 5 січня, про це повідомляє видання "Бізнес.Медіа", посилаючись на профіль знаменитості в Facebook.

Після концерту в Польщі Зеленський написав: "Привіт хлопці! Вибачте за мій зовнішній вигляд. Трохи застудився. Складний був рік. Імунітет не впорався." Також у своєму зверненні шоумен привітав всіх підписників з наступаючим Різдвом Христовим, а також висловив слова вдячності за надану підтримку.

ВСІХ ВІТАЮ. ДЯКУЮ. І ЗНОВ ВІТАЮ!)

Geplaatst door Владимир Зеленский op Zaterdag 5 januari 2019

В коментарях фоловери побажали коміку якнайшвидшого одужання: "З Різдвом! Здоров'я і відпочинку для відновлення імунітету!", "І Вас зі святом!!! Выздоравливайте! Спасибі за посмішку, зв'язок з народом)".

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що виборча компанія Зеленського стартував зі скандалу, оскільки його звернення до українців показали раніше, ніж звернення чинного президента. Як вважають політологи, феномен шоумена розкриється у другому турі або фіналі, а можлива навіть його перемога на виборах. Це повною мірою демонструє недовіру до нинішніх політиків. Як стверджує один з політологів, відомі випадки, коли впізнавані люди ламають усталені підвалини і проходять завдяки сильної харизми.

Як повідомляв портал "Знай.uа": один з відомих астрологів заявив, що шанси на перемогу є відразу у кількох кандидатів у президенти. Він назвав кілька кандидатів по знаках зодіаку і впевнено повідомив, хто з них гарантовано пройде у другий тур, а у кого дуже високі шанси на перемогу. Крім того, він виділив одну людину, що володіє найбільшим шансом на успіх.

Також "Знай.uа" писав, що після рішення популярного шоумена балотуватися в президенти, допомога в гонці йому готові надати сотні тисяч українців. Крім того, він зазначив, що тисячі людей готові працювати навіть з інших країн, а 65% всіх охочих проживають у містах і невеликих містечках.