Екс-учасниця проекту "Голос країни-8" похвалилася незвичайним образом. Відома українська співачка-трансгендер, екс-учасниця проекту "Голос країни-8", Зіанджа порадувала своїх фанатів зовнішнім виглядом. Про це пише видання Politeka.

Дівчина-трансгендер змінила зачіску і втратила своє довге руде волосся, зробивши зачіску "каре".

"Скільки б перешкод і високих стін мені не доводилося руйнувати на своєму шляху, як би не було важко, боляче і самотньо — я не припиняла вірити і сподіватися. Скільки б мені не говорили ні — я не здавалася. Коли тобою по-справжньому рухає любов, де немає місця злості, жадібності та заздрості — тебе не зупинити і не зламати", — зворушливо підписала своє фото зірка.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Її шанувальники відзначили, що знаменитість виглядає чудово, а нова зачіска їй дуже до лиця.

Нагадаємо, Зіанджа розповіла, як Боря Апрель став жінкою.

Нещодавно співачка-трансгендер Зіанджа гучно повернулася на сцену на талант-шоу. Звісно, зі скандалом. Жарти Зеленського про неоднозначну стать (гуморист обізвав її "воно", і після цього був розірваний контракт з каналом), несприйняття публіки…

Як повідомляв "Знай.ua", Зіанджа втекла з 1+1 після сварки з Зеленським.

Співачка-трансгендер Зіанджа (екс-Борис Апрель) прийняла важливе для себе, і вірогідно, для каналу 1+1 рішення – вона припиняє співпрацю з каналом. Все через те, що жорсткий жарт коміка Володимира Зеленського з "Ліги сміху" зачепив співачку до глибини душі. Так, лідер 95 кварталу назвав в прямому ефірі Зіанджу "воно".

Також "Знай.ua" писав, Зіанджа опустила Зеленського і прийняла фатальне рішення: "Воно".

Співачка-трансгендер Зіанджа (екс-Борис Апрель) прийняла доленосне для себе, і ймовірно, для каналу 1+1 рішення – вона припиняє співпрацю з каналом. Все через те, що жорсткий жарт коміка Володимира Зеленського з "Ліги сміху" зачепив співачку до глибини душі. Так, лідер 95 кварталу назвав в прямому ефірі Зіанджу "воно".