Український гуморист, автор Студії "Квартал 95" та віднедавна – кандидат на вибори президента України 2019 року, Володимир Зеленський у соціальних мережах привітав земляків з Різдвом Христовим.

Користувачі одразу відгукнулися на його звернення і навіть відкрито називали його новим гарантом:

"Вітаю,Вас Володимир з Різдвом !! Здоров'я,сімейного благополуччя,успіхів у роботі, вірних друзів і щоб ВАС обрали Президентом України", " Вітаю з Різдвом Христовим!!Нехай БОГ оберігає Вас і Ваших рідних!", " Невимушено так, по-дитячому, не надриваючись, в ефірі виступив Зеленський, замість нашого вождя ... Напевно, напоумив Санта, Володьку зробити хід конем - зі сцени - прямо у гаранти!", "Ми з Вами, чекаємо!", "Дякуємо, пане президенте!", - пишуть у коментарях.

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

До речі, Зеленський вже не вперше викликає такі асоціації: почалося все з того, що його новорічне привітання показали в прямому ефірі телеканалу "1+1" раніше за звернення чинного президента Петра Порошенка.

Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")
Володимир Зеленський (автор "Кварталу 95" та "Ліги сміху")

З цієї причини суспільство розділилося на два табори: одні підтримали такий крок, назвавши гумориста сміливим, інші навпаки – засудили за "самодіяльність".

Дивіться: "Я іду в президенти", - Володимир Зеленський

Нагадаємо, перше розгорнуте інтерв'ю з коміком і творцем "Кварталу 95" Володимиром Зеленским на політичну тему показало його слабке місце. Як повідомляв "Знай.ua", Квартал 95 емоційно звернувся до Порошенка. Також "Знай.ua" писав, один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.