Відома українська співачка Світлана Лобода нарвалася на хвилю критики після нових публікацій у соцмережі Instagram. Як передає replyua.net, Лобода виклала два коротких відео, на якому показала свою розтяжку, стоячи спиною до камери. Втім, далеко не всі користувачі мережі оцінили її фігуру і гнучкість, розкритикувавши за "вульгарну" поведінку.


Фолловери Лободи підкреслили, що вона, швидше за все, намагається пародіювати скандальну російську балерину Анастасію Волочкову, яка раз публікує в мережі вульгарні фото в шпагаті.

"Для чого нам це відео ваших розсунутих ніг?", "Я ж не сперечаюся, хороша розтяжка! Але ракурс абсолютно вульгарний і не гідний", "Волочкова покусала", "Фу тобі не соромно?!", "Свєта, це ганьба!", — написали прихильники.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Нагадаємо, що нещодавно Лобода опублікувала в соціальній мережі досить пікантне фото з оголеними грудьми, однак знову натрапила на критику з боку шанувальників. Юзери написали, що співачка виглядає абсолютно неприродно. "Все дуже перекачано", "Це явно перебір", - з обуренням відзначили фоловерів.

Нагадаємо, Лобода в купальнику заінтригувала шанувальників новими фото: це доля.

Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз мешкає і працює в Росії, обожнює привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.