Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на яких позує, лежачи на пляжі в купальнику. Схоже, зірка покинула Росію і відправилася з дітьми на відпочинок. Раніше Світлана писала в своєму Instagram, що мріє про канікули, і тепер, мабуть, знайшла час і на період свят полетіла на острови, ще й дочок захопила.

На фотографіях, які з'явилася в записі знаменитості, вона позує, лежачи в шезлонгу з загадковим виразом обличчя. Для походу на пляж Світлана Лобода наділа роздільний купальник, який підкреслює пишний бюст. Волосся артистки причесане і сховане під капелюхом, а на очах у неї сонцезахисні окуляри.

У підписі до фотографії співачка написала по-англійськи "It’s destiny", що перекладається як "Це доля". Геолокації до пляжних фотографій Світлана не залишає, тому шанувальникам залишається лише здогадуватися, де вона відпочиває. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку і її дочку компліментами в коментарях. А деякі запитують Світлану, де вона відпочиває і бажають хорошої відпустки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Бомбезний фотка", "Ух ти, які гірки у Свєтки", "Приємного, сімейного, затишного відпочинку", "Шикарна", "Кохана, як завжди прекрасна", "Амазонка на відпочинку", "Мені здається, цілком заслужена відпустка", "Відпочивайте на повну!", "Ідеальна. Нарешті-то у вас відпочинок", - пишуть в коментарях прихильники Лободи.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.