Британська співачка, володарка "Оскара" і п'яти премій "Греммі" Адель вирішила завершити сценічну кар'єру. Співачка також подала заявку на добровільну ліквідацію персонального музичного бізнесу. Тепер зірка взагалі не впевнена, що коли-небудь знову заспіває глядачам наживо.

За лютневими звітами, Адель заробила 142 мільйони фунтів стерлінгів, виступаючи зі своїм шоу в 2016-2017 роках. За цей час вона відпрацювала 121 концерт в турі Adele Live, охопивши аудиторію в більш ніж 1,5 млн глядачів.

Відома вокалістка неодноразово говорила, що гастролі не приносять їй задоволення, а причина, по якій вона організувала тур - фани. Тепер артистка хоче зосередитися на вихованні свого сина, якого народила 6 років тому.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Разом з Едом Шираном Адель була названа одним з найбільш високооплачуваних артистів Великобританії. Її гонорари досягли рекордних 605 мільйонів фунтів стерлінгів.

Згадаймо суперхіт - понад 2 млрд переглядів на Ютубі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Адель пішла назавжди: світ прощається з культовою співачкою.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що одна людина: в мережі заговорили про повну подібність відомих виконавців. Користувач Twitter порівняв голоси виконавців Адель і Сема Сміта і прийшов до висновку, що це - одна людина.

У своєму твіті юзер @jesse21valona виклав відео з уповільненням пісні Адель "Hello", і її уповільнений голос дуже схожий на голос іншого виконавця - Сема Сміта. Цих артистів і раніше порівнювали за схожість музики і ліричних текстів. Тепер же деякі користувачі підозрюють, що ці виконавці - один і той же чоловік.

Також Знай.ua повідомляв, що Адель здійснила мрію 12-річної дівчинки-аутиста.

Емілі Тамам стояла в руках із табличкою з написом "Моя мрія – заспівати з Адель", побачивши це, улюблениця мільйонів без сумнівів і вагань запросила дівчинку на сцену Манчестер Арени.