Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, але чомусь безупинно роздвигала ноги в шпагатах або ховалася за деревами. Цього разу артистка вирішила, що бікіні на островах їй не знадобляться, тому позувала абсолютно голою на тлі блакитної води і невеликої тропічної рослинності.

"Nude. ", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не змогли пройти повз: "Ніколи не здавайся, ганьбися до кінця!!!", "Ну треба ж....ноги разом))))))))", "Тратата!!! А далі території пляжу вас не випускають? Відчуття,що у вас там примусовий відпочинок 😃", "Міг би бути ідеальний кадр... але засмальцьоване волосся на вітрі не розвивається. Якщо Ви в нормальному готелі, там в душі є маленькі баночки з пінливою рідиною - скористайтесь будь-якою з них!".

Популярні новини зараз
Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.