Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, але чомусь відразу почала сідати на шпагат і задирати ноги в пишній рослинності. Артистка в черговий раз похвалилася розтяжкою, але щось пішло не так.

"Екзерсіс в джунглях.🌴💃🏼 Дивись на мене, роби як я. 💃🏼 Якщо не можете підняти ногу так високо, то підніміть себе і віднесіть в спорт зал.🤣 Довгими язиками чесати гнилими, звичайно легше🤣 Але ноги мої, в будь-якому разі, довші, стрункіші і красивіші.😉 а у вас як з розтяжкою справи? Якщо будете повторювати мій досвід в такій позі, акуратно. Не впадіть.🤣🤣🤣 Насолодіться красою. А я з почуттям виконаного обов'язку піду поплавати.👍🏼 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "тобто,підняла ногу - обов'язок виконала? Цікаво...дурниці...", "Звичайно поплавайте, що таким ластам пропадати, 46?47?", "Чесно, грошей на цирк немає, іпотека здолала, заходжу дивлюся ржу, спасибі за цирк настя", "Пиріжок не вивалиться?🎈🐖".

Популярні новини зараз
Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.