Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася ідеальними рисами обличчя на "голому" фото. Так, дівчина позувала. оголивши плечі і зізналася, що їй подобається недавня мексиканська засмага. Варто відзначити, що Емілі відзначала різдвяні та новорічні свята разом із родиною і чоловіком в райському містечку Картахена.

"Тримаюся на цю мексиканську засмагу", - поділилася емоціями Ратаковскі. За добу ніжний кадр набрав майже 947 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали розхвалювати модель, захоплюючись її красою. Були і ті, хто зазначив, що через занадто великих губи Емілі вже нагадує качечку.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковски показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.