Популярна британська співачка Софі Елліс-Бекстор і її чоловік, гітарист групи The Feeling Річард Джонс стали батьками в п'ятий раз. На Різдво, 7 січня, у пари народився син.

Батьки не стали тягнути, і одразу ж сповістили про це громадськість, опублікувавши фото малюка.

"Він тут! Мікі Джонс народився сьогодні вагою 3 кілограми 220 грамів, і він абсолютно чудовий. Ласкаво просимо в нашу химерну родину, милий хлопчик. Ми дуже раді, що ти разом з нами", - пише співачка під фото.

У щасливої пари вже є четверо синів: 14-річний Санні, 9-річний Кіт Валентайн, 6-річний Рей Холідей Джонс і 3-річний Джессі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники вже почали жартувати над тим, що в знаменитій родині народжуються тільки хлопчики. Однак, на питання про те, чи мріє Софі Елліс-Бекстор про доньку, вона відповіла категорично.

"Ні, я б зненавиділа будь-якого з моїх синів, якби хоч раз допустила таку думку. І ніколи не хотіла б, щоб хтось з них був кимось іншим. Вони всі довгоочікувані, улюблені і дуже різні," - заявила співачка.

Раніше повідомлялося, що у екс-чемпіона UFC у двох вагових категоріях Конора Макгрегора (21-4) народилася друга дитина. Про це 30-річний спортсмен розповів на своїй сторінці в Instagram.

Стать новонародженого Конор не повідомив.

"Їду додому з моїми двома здоровими дітьми і енергійною, здоровою супер-мамою. 2019 рік почався чудово. Дякую всім за побажання", – підписав фотографію боєць.

Нагадаємо, Кім Кардашян і репер Каньє Уест зважилися на четверту дитину. Однак в реалізації свого бажання подружжя зіткнулося з рядом труднощів.

Раніше Знай.ua повідомляв, Світлана Лобода опублікувала знімки спільного відпочинку зі своєю дочкою Євою.

Також Знай.ua писав, Регіна Тодоренко поділилася з шанувальниками в переддень Нового року зворушливим знімком.