Шанувальники популярної української співачки Світлани Лободи в подиві – багато хто підозрює, що у знаменитості почалася депресія.

Новорічні свята співачка проводить зі своїми дітьми на Карибських островах, фотографії звідки вона часто публікує на своїй сторінці в Instagram. Тим не менше багато підписчиків не на жарт стривожилися по причині того, що на більшості фотографій у Світлани сумне обличчя.

Остання публікація підсилила побоювання і викликала ще більшу тривогу у фанатів, які припустили, що Лобода знаходиться в стані зоряної депресії або моральної пригніченості. На недавньому знімку співачка зображена сидячи, при цьому вона складеними навхрест руками закрила своє лице. Опис Лободи під фотографією виглядає таким чином: "Стан. Атмосфера. Душа".

Оскільки знімок виконаний в похмурих чорно-білих тонах, то шанувальники допускають думки про пригнічений стан свого кумира.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що продюсер популярної української співачки розповів, що вона так і не змогла завоювати російську сцену незважаючи на шість років активних виступів у Росії. Також він додав, що ситуація змінилася після появи мега-хітів, хоча до цього музику співачки називали складною і неформативной. Також продюсер назвав пісню, після якої двері російських сцен відкрилися для знаменитості.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Світлана Лобода, яка активно гастролює по Росії і навіть отримує нагороди повідомила в мережі про те, що у неї роман з німецької рок-зіркою Тілем Линдеманном. До цього шанувальники зірки понад півроку активно обговорювали чутки про їхні стосунки і навіть припускали, що друга дочка Лободи саме від Ліндеманна.

Також "Знай.uа" писав, що під час виступу в одному з київських нічних клубів начальник патрульної поліції Києва виголосив тост, який викликав бурю емоцій у мережі. Під час його вимови коп не соромився у міцних виразах і говорив речі, які викликали подив українців. Невідомо, чим би все закінчилося, але поліцейського поцупила зі сцени дівчина.