У грудні минулого року відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко вперше стала мамою - у неї народився син. Як відомо, знаменитість довгий час не коментувала щасливу подію і зовсім не ділилася з шанувальниками складнощами, які у неї виникали під час вагітності. Однак, в цей раз Регіна все-таки зважилася розповісти всі подробиці про те, як протікала її перша вагітність.

"Довгий час я дійсно не хотіла розповідати про свою вагітність, перш за все, тому що для мене це було в перший раз (такий зворушливий і ніжний стан, який я ніколи не забуду), і мені б хотілося, щоб мене поважали за те, що я роблю в своїй роботі, а не звинувачували в тому, що будую популярність на власній вагітності. Але зараз, пройшовши цікавий шлях, я готова розповісти вам про це.

Незважаючи на те, що я скакала-танцювала і знімалася, мене так само, як усіх, мучив токсикоз, у мене так само, як і у всіх, набрякали ноги, я стала більше на кілька розмірів, і мені так само було складно знайти відповідний одяг. Сьогодні я оголошую свій «вагітний» марафон. Протягом 9-ти днів буду розповідати вам про свою вагітність, про те, з допомогою чого я боролася з нудотою, як мені вдавалося не заснути під час зйомок і впихнути затерплі ноги в туфлі. Можливо, комусь з вас мої лайфхаки будуть корисні. Ну а я в свою чергу чекаю на ваші історії", - заявила телеведуча публікації у соцмережі Instagram.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, що Регіна Тодоренко опублікувала зворушливе фото з чоловіком. На фотографії, яка з'явилася в акаунті телеведучої, вона позує разом із Владом Топаловим на засніженому дворі біля будинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Регіна Тодоренко опублікувала яскраве фото, на якому вона на шостому місяці вагітності відпочиває у Греції.

Також портал Знай.uа писав, що Регина Тодоренко показала фото з прогулянки з батьками і новонародженим сином. Під публікацією вона привітала свою маму з днем народженням.