Фронтмен популярного українського гурту "Дзідзьо" Михайло Хома розкрив подробиці лікування та реабілітації після побиття.

Про це розповів у ефірі ефірі “Сніданку з 1+1”.

Співакові, який в результаті нападу отримав серйозну травму вуха, потрібно тривала реабілітація.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Михайло Хома каже, що під наглядом лікарів доведеться пробути ще півтора місяці, а потім буде проходити реабілітацію.

“До цього треба дуже обережно ставитися. Потрібно, щоб зажило. Тому що якщо неправильно заживе, може потрапити інфекція і можуть бути проблеми. Тому Новий рік і Різдво я провів в лікарні, щоб потім було краще”, – сказав співак.

Нагадаємо, жорстокий напад на відомого українського виконавця DZIDZIO (також відомий як Михайло Хома) всерйоз обурив його колег по музиці.

В даний момент Михайло в лікарні, де буде знаходиться всі свята. Його підтримали багато українських артистів, серед яких Оля Поляків, Світлана Тарабарова, Наталя Могилевська, Катерина Бужинська, співак Олександр Пономарьов, а також багато інших.

Як повідомляв раніше Знай.ua, фронтмен групи DZIDZIO Михайло Хома розповів про своє здоров'я після нападу. За його словами, у нього розірвана барабанна перетинка у вусі.

"Розірвана барабанна перетинка. Два удари по обличчю", - заявив співак.

Одного з нападників він упізнав – це Михайло Мишков, який нібито привіз з собою "тітушок", почав залякувати і розпустив руки.

"Мишков вже приїжджав раніше на мій концерт, він погрожував моєму програмному директорові, що у мене там і коліно буде прострелено, що моїм обличчям повитирають в туалеті", — говорить Дзідзьо.

Також Знай.ua писав про те, що українська телеведуча Леся Нікітюк у своєму Instagram підтримала співака Дзідзьо, якого напередодні побили, і закликала прихильників лайкать його і підписуватися на виконавця, таким чином, висловлюючи свою підтримку.