Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, куди хоче переїхати. Так, артистка чомусь сховалася в рослинності, примірявши занадто маленький купальник.

"Моя адреса не дім і не вулиця ... 🤣 Моя адреса: чарівний екзотичний мальдівський острів.🌴 Тут я надійно сховалася!💪🏻 Від усіх. Від злих😬 і добрих😊 ", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Це напевно купальник Аріші", "Невже не видно самій в дзеркалі що такі купальники вам Настасия не личать 😣", "
Білочка знайде свого пацієнта.😀", "Ну Настюх ти ховаєшся звичайно вміло)))) 100500 фоток в день !!! Майстер хованок".

Популярні новини зараз
Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.