Шоумен Сергій Притула, хоча і виглядає, як пожирач жіночих сердець, і навіть знімався в ролі секс-тренера у фільмі "Секс і нічого особистого", насправді – зразковий сім'янин. Він обожнює свою дружину і дітей, і постійно підтверджує це у своїх соціальних мережах. Так, актор і телеведучий нещодавно показав сімейне відео, як зустрічав Різдво. На свято знаменитість вирушила в рідне місто Збараж на Тернопільщині.

Про це Притула повідомив на сторінці в Instagram. Ведучий запостив дуже цікаве відео, яке, судячи з усього, знімала його дружина. У ролику Сергій грає в сніжки з дітьми, в той час як молодші члени сім'ї катаються на санках.

"Ось за це я і люблю Різдво! Привіт зі Збаража! Смачної вам куті, коляди гучної, щасливого Різдва, веселих свят! Христос Народився!" – звернувся до шанувальників Притула під відео.

"З Різдвом. Ну, Збараж закурило. Класно, що на такі свята діти злітаються додому", "Настільки близьке і тепле відео. Ми теж любимо Різдво за таке веселощі, сімейні зустрічі ... Доброго, щасливого Різдва Вам!" "Приємно дивитися, як діти грають у сніжки, а не в інтернеті!" – пишуть фолловери телеведучого під його постом.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Більшість українських зірок практично відразу з новорічних корпоративів полетіли відпочивати в теплі країни – традиційна практика: зібрати грошенят, поки інші відпочивають. Винятком з цього величезного переліку став відомий гуморист і волонтер, засновник і ведучий шоу "Вар'яти" Сергій Притула.

"10 років тому ми починали цю традицію (проводити час разом між Новим Роком і Різдвом у Карпатах) з 4-х родин друзів і невеликого будиночка в Карпатах. В цьому році нас було 39 чоловік, ми зайняли 55% готелі та 70% дорослих доводилися один одному кумами. Форель ловилася, на лижах/бордах/снігоходах возилися, парилися в лазні, за кубок "Відбита дупа 2019" боролися. Гори, гарна погода і краща компанія - ось запорука відмінного настрою, з яким ми приїхали до мами в Збараж на Різдво! Камін горить, кутя на столі, чекаємо колядників! Всім веселих Свят! З Різдвом! Христос Народився!!!", - написав Пархоменко у своєму Facebook, додавши фото з сім'єю.

Він відправився підкорювати вершини в самому мальовничому куточку нашої держави – Карпатах:

Нагадаємо, після пародії на Зеленського Притула махнув підкорювати інші вершини.

Напомним українцям показали головного конкурента Зеленського. Як повідомляв "Знай.іа", закарпатські коміки припустили, як буде виглядати комік Володимир Зеленський у ролі глави держави. "Знай.іа" писав, один з лідерів рейтингу майбутніх виборів президента України Володимир Зеленський попередив про підготовку провокації. Невідомі люди організовують "фейковую" акцію підтримки його політсили у Києві в соціальних мережах.