Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Так, артистка вирішила не розголошувати детальну інформацію про пологи і дитину, однак нарешті зважилася відповісти на запитання.

"Нарешті я готова розповісти вам про чудовий період свого життя, який називається «Вагітність» 🤰😃) У цей період багато хто з вас, особливо дівчата, задавали мені питання, як зберігати активність протягом 9-ти місяців. Довгий час я дійсно не хотіла розповідати про свою вагітність, перш за все, тому що для мене це було в перший раз (таке зворушливий і ніжний стан, який я ніколи не забуду) 😍🥰і мені б хотілося, щоб мене поважали за те, що я роблю в своїй роботі💪🏻, а не звинувачували в тому, що будую популярність на власній вагітності. 🤷🏼‍♀Але зараз, пройшовши цікавий шлях, я готова розповісти вам про це. Незважаючи на те, що я скакала-танцювала і знімалася, мене так само, як всіх, мучив токсикоз, у мене так само, як і у всіх, набрякали ноги, я стала більше на кілька розмірів🙈, і мені так само було складно знайти відповідний одяг. Сьогодні я оголошую свій «вагітний» марафон. Протягом 9-ти днів буду розповідати вам про свою вагітність, про те, з допомогою чого я боролася з нудотою, як мені вдавалося не заснути під час зйомок і впихнути затерплі ноги в туфлі. Можливо, комусь з вас мої лайфхаки будуть корисні. Ну а я в свою чергу чекаю ваших історій!", - порадувала фанатів Тодоренко. Фолловери ж прийнялися навперебій розповідати, як проходили їхні пологи і з якими труднощами вони стикалися під час вагітності, а також захоплюватися успіхами Регіни і завалювати її компліментами.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora на якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.