Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість разом з чоловіком Владом Топаловим стали батьками. Артистка довго замовчувала про подробиці вагітності та пологи, однак вирішила нарешті відповісти на найцікавіші запитання протягом 7 днів. Так, Регіна зізналася, що переживала сильний токсикоз, з яким їй допоміг впоратися нетрадиційний метод.

"На 2-му місяці я поїхала до Італії на зйомки реклами соку J7. І це були одні з найскладніших зйомок у моєму житті! Мені весь час хотілося спати, весь час хотілося їсти, та до того ж почався страшний токсикоз(у всякому разі мені здавалося, що він страшний, тому що я дико боюся нудоти😆🙊), з яким я справлялася за допомогою… пива і Боржомі🤪. Продюсери зйомок були в шоці, коли чули: «Влючіть, будь ласка, в райдер вагітної Тодоренко пиво». Але не судіть мене строго! По-перше, пиво було безалкогольним, а по-друге я робила всього ковток або два, пекельна нудота проходила і моє обличчя в кадрі моментально ставало усміхненим. На 2-му місяці я стала занадто сентиментальною, частенько плакала і навіть при перегляді комедії 😆. Здуття - це окрема тема 🤪 , через нього стилісту доводилося вранці брати одяг розміру М, а до вечора розміру L.", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Хочу ще і ще подробиць..так цікаво💞", "
Прикольно ) найцікавіша вагітність 👍 чекаю історію про твоій 3 місяць )", "Природна і красива!!!!☺️", "Токсикоз токсикозом, але в рекламі J7 Регіна виглядає карколомно💕".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.