Зірковий тренер "Ліги сміху", відома українська співачка Оля Полякова відпочиває з сім'єю у Таїланді.

До цього співачка хвалилась спокусливими фото з Маямі, а тепер, як видно, перебралася з США в Азію до своїх дітей.

Зірка виклала на своїй сторінці в Instagram відео з молодшою донькою. У ролику Полякова розмовляючи з 7-річною Алісою, розповідає їй, що облетіла половину світу. Але малу це розсмішило і вона розповіла мамі своє бачення світу. Показуючи мамі, де знаходиться Європа і Україна, Аліса раптом вказала на небо зі словами: "А там Росія".

"Урок географії від Аліси", - підписала пост співачка.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Діалог Полякової з дочкою подарував гарний настрій фанатам зірки. Особливо їм сподобались, куди мала "відправила" Росію. Вони пригадали, що Путін пообіцяв росіянам рай і зазначили – вустами дітей глаголить істина

"Мала смішна", "Мала залікова", "Як говорив Путін: "А ми потрапляємо в Рай! "Невже збулося? Росія все, кирдикнулась і на тому світі вже?", "Діти завжди говорять правду", "Вустами дитини глаголить істина ... так тому і бути", "Ахах, смішно вийшло", "Цікавий діалог вийшов, і справді розсмішили. Це дуже мило", "Смішно про Росію", - пишуть підписники співачки.

Оля Полякова з доньками Машею і Алісою
Оля Полякова з доньками Машею і Алісою

Оля Полякова радо ділиться зі своїми шанувальниками пазлами зі свого житя. Вона із задоволенням публікує спокусливі фото з курорту, а її старша дочка, 13-річна Маша, вже слідує маминому прикладу.

Нагадаємо, старша дочка Олі Полякової, 13-річна Маша, розбурхала мережу фото в бікіні.

Маша опублікувала серію яскравих кадрів, на яких вона позує в стильному літньому вбранні.

Також вона виклала фото в жовтому бікіні, яке викликало досить бурхливу реакцію у користувачів. Вони захопилися красою дівчини і відзнали, що вона неймовірно схожа на свою зіркову маму, просто-таки її копія.

Як повідомляв портал Знай.ua, Оля Полякова в купальнику переплюнула рятувальниць Малібу.

Також Знай.ua писав, Оля Полякова показала своє фото у 16-річному віці і довела, що еліксир молодості існує.