Відома російська телеведуча і зірка популярного гумористичного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава активно веде сторінку в Instagram і часто радує шанувальників новинами свого життя. В цей раз знаменитість в своєму акаунті опублікувала незвичайне фото, яким здорово здивувала шанувальників.

Так, на фото Катерина Варнава постала на огляд публіки в кумедному образі – її ніби хоче викрасти Дід Мороз. Для цієї забавної фотосесії Катя вибрала світле плаття з вишивкою, за яке й ухопився казковий новорічний персонаж. Поверх сукні актриса накинула на плечі червоне пальто, а на її ногах незвичайні сріблясто-блакитні туфельки.

Волосся Варнави трохи розпатлане і спадає на плечі, а на обличчі яскравий макіяж з акцентом на губи, які вона нафарбувала червоною помадою. Гумористка зробила переляканий вираз обличчя і поклала руку на груди, як зазвичай роблять під час переляку або тривоги. Другою рукою Варнава вчепилася в Діда Мороза, який її "викрадає".

У підписі до фотографії артистка написала: "Голодні ігри. Хто кого?". Також Катерина позначила тих, хто допомагав їй створити цей образ і сфотографував її. Шанувальники артистки не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці Каті Варнави.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Не дивно. Така нереальна краса. Дідусь не втримався", "А інфаркт у дідуся від краси вважається розбитим серцем?", "Красива", "Круте фото", "Ви тут дуже ніжна, Вам личить такий образ", "Катя порве всіх", "Кать, туфлі вогонь", "Ви така шикарна!", "Божевільна жінка", "Сексуальний маніяк по імені "Дідусь Мороз", "Катерина, безумовно, ці ніжки переможуть", "Катя, кожна фотографія з Вами – це мистецтво. Я кожен раз отримую естетичне задоволення і настрій покращується", "Краса неземна", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Катя Варнава показала свою "тотемну тварину".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Катерина Варнава з коханим попозували оголеними.

Також портал "Знай.uа" писав, що Варнава запалила на шоу Насті Івлєєвої.