Улюблений герой мільйонів "міцний горішок" мало не пропустив допрем'єрний показ фільму "Скло", в якому грає одну з головних ролей. Ввечері напередодні прем'єри Брюс Вілліс добряче погуляв в одному з нічних клубів Лондона.

Несподівані знімки знаменитого голлівудського актора з'явилися на сайті Splash News. Як повідомляє видання, 63-річний Брюс Вілліс ледь тримався на ногах і лаявся до людей, які насміхалися з його стану.

"Міцний горішок" відпочивав в одному з найпрестижніших нічних клубів Лондона, що розташований в центральному районі. Із закладу Annabel's 63-річний Брюс Вілліс не зміг вийти самотужки, йому допомагала його ж охорона. Хлопці посадили актора в автівку, яка вже чекала його біля входу.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Для світського заходу, яку організував журнал GQ, батько п'ятьох доньок одягнув небесно-голубу сорочку, гудзики якої до кінця вечірки були розстібнуті до грудей. Його краватка опинилася в руках охоронця, який подавав йому руку, коли той спускався зі сходів нічного клубу.

Раніше ми писали, що у вільному доступі в інтернеті з'явився тизер одного з найбільш очікуваних фільмів 2019 року - фантастичного трилера "Скло".

Новий фільм режисера М. Найта Шьямалана буде сіквелом картин "Невразливий" і "Спліт" і об'єднає трьох героїв: колишнього супергероя Девіда Данна (Брюс Вілліс), терориста "Містер Скло" (Семюел Л. Джексон) і Кевіна Крамба (Джеймс Макевой), всередині якого живуть 24 різні особистості.

Фільм - це продовження історії про злочинця з множинним розладом особистості. Згідно опублікованому синопсису, цього разу вони разом з "Містером Скло" — терористом-інвалідом, стикаються зі своїми старими ворогами: Кейсі Куком і супергероєм Девідом Даном.

Нагадаємо, популярная украинская певица, жена Константина Меладзе, Вера Брежнева, которая часто гастролирует по России, недавно поделилась удивительным снимком с дочерью.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", кінокомпанія New Line оголосила про старт зйомок другої частини культового фільму жахів "Воно".

Нагадаємо, компанія 20th Century Fox показала світові новий трейлер фантастичного хоррора "Хижак", у першій частині якого красувався сам Арнольд Шварценеггер.