Українська співачка Світлана Лобода, яка проживає в даний момент на території Росії і гастролює по ній же, вирішила відпочити на одному з найдорожчих курортів в світі.

Лобода вирушила на Мальдіви разом з дочкою. Про це стало відомо завдяки геолокації на фотографіях в Instagram співачки. Не забула артистка відзначити і готель, де вона провела відпочинок.

Світлана Лобода з донькою
Світлана Лобода з донькою

Так, Лобода на своїй сторінці в соціальній мережі вказала, що провела час у п'ятизірковому готелі Soneva Fushi, який розташовується на острові Кунфунаду (Мальдіви) – це частина великого біосферного заповідника ЮНЕСКО Баа. Кожен номер – це окрема простора вілла, в якій їй окремий вихід на пляж, приватний сад і багато іншого.

Судячи з фото і відео, які Лобода опублікована в Instagram, вона з Євою проживала на сімейній віллі класу люкс з великим персональним басейном. Популярний сайт бронювання готелів вказує, що ціна проживання на віллі, де, скоріше за все, відпочивала співачка, становить понад 80 тисяч гривень на добу (або майже 200 тисяч рублів за ніч).

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Оскільки Світлана відпочивала 9 днів, з 1 по 10 січня, ціна її проживання становить близько 740 тисяч гривень (або 1,8 млн рублів). Варто враховувати, що ціна надана без урахування обов'язкового податкового збору, який складає приблизно 220 тисяч гривень за весь період перебування (більше півмільйона рублів)

Також чимала сума була викладена за переліт. Якщо взяти те, що Світлана летіла з дочкою вилітала з Москви в Мале, то переліт в бізнес-класі цілком міг коштувати близько 12 тисяч доларів туди і назад, що становить 340 тис. гривень або 800 тис. рублів.

Таким чином, Лобода могла залишити за відпочинок більше 1,3 млн гривень (46 тис. доларів або 3,1 млн рублів).

І це підрахована тільки ймовірна вартість житла і перельоту. Необхідно також враховувати харчування в готелі, яке у цьому готелі не з дешевих. Один лише сніданок може обходитися в 5 тисяч грн в день, а ціни на обід і вечерю скоріше всього і того вище.

Нагадаємо, Продюсер Лободи розповів про справжню "зраді": в Росії стала своєю

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Лобода вивалила гідності на стіл: це заворожує

Також Знай.ua" писав про те, що Лободу накрила зоряна депресія: не радує навіть відпочинок на Карибах