Зірка російської сцени, співачка Алла Пугачова порадувала фанатів новою піснею.

Композицію "Поживи в моїй шкірі" опублікували на її YouTube-каналі. Про це інформують "Факти".

Раніше артистка заявила про повернення на сцену великим сольним концертом на честь свого 70-річного ювілею.

"Поживи в моїй шкірі, а потім вже вчи мене жити - кому виставити ніж мені, а кого мені любити", - емоційно співає примадонна.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Зазначається, що новий трек співачки проілюстрували афішею майбутнього концерту, який запланований на 17 квітня 2019 року.

За інформацією ЗМІ, квитки на концерт "Алла Пугачова. P.S" шанувальники зірки розкупили в перший же день після старту продажів.

Деталі майбутнього шоу, та хто візьме у ньому участь - поки зберігають у таємниці.

"У житті раз буває 70 років. Дай, Боже, сил мені на цей вечір", - написала Пугачова під афішею.

Нагадаємо, знаменита російська співачка Алла Пугачова привітала своїх фанів з Новим роком. Вона заявила, що росіяни хочуть жити в мирі та без воєн.

Про це вона написала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"З наступаючим Новим роком. Ми всі діти Росії хочемо жити під мирним небом. Дідусь Мороз,визволи нас від воєн і брехні, від гріховної гордині і помилкових амбіцій. Хай завжди буде мама, хай завжди буде тато, хай завжди буде мир", — написала Пугачова.

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров розкрив всю правду про Пугачову: жорстка сувора людина.

Також Знай. ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом: стала схожа на Гурченко, вам би на море. Пугачова з'явилася на концерті Кіркорова.