Примадонна російської естради, співачка Алла Пугачова продовжує відзначати Новий рік.

Так, в мережі з'явилося фото новорічного застілля, на якому зображені Пугачова з своїм чоловіком Максимом Галкіним, співаком Олександром Буйновим й модельєром Валентином Юдашкіним з дружиною Мариною. Примадонна з'явилася в кадрі в незвичному образі - з зібраними у високий хвіст волоссям і блідо-рожевій кофті оверсайз. Вона відмінно виглядає на свої 69 років.

"Алла Борисівна з кожним днем кращає", "Хороша бабуся", "Які всі красиві", "Круті", - пишуть у коментарях під фото.

Раніше співачка Алла Пугачова у соцмережі привітала своїх підписників з Новим роком.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Дідусь Мороз, визволи нас від воєн і брехні, від гріховної гордині і помилкових амбіцій"- написала вона.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Раніше повідомлялося, що російська співачка Алла Пугачова останнім часом зазнає чимало проблем зі здоров'ям. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Фанати знову затурбувалися про здоров'я примадонни російського шоу-бізнесу після її останньої появи на публіці. Пугачова відвідала провальний концерт свого колишнього чоловіка співака Філіпа Кіркорова.

На знімках видно, що у артистки справді хворобливий вигляд, а також вона дуже сильно схудла. Шанувальники ще ніколи не бачили її такою худою.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Також раніше повідомлялося, що новорічні шоу вже закінчилися, проте, в них не брала участі чи не найбільший головний символ – Алла Пугачова. Те, що примадонна не стане брати участь у святкових програмах, стало ясно в середині грудня.

Представники Пугачової пояснюють, що вона набирається сил перед ювілейним концертом в Кремлі.

Та ж історія сталася і з її участю в новорічних корпоративах, гроші з яких – чи не головний її заробіток.

Як раніше повідомляв "Знай.иа", Алла Пугачова вразила публіку запальним танцем у міні.

ТакожЗнай.иа" писав про те, що Кіркоров розкрив всю правду про Пугачової.

Нагадаємо, Пугачова на шоу Кіркорова зробила фанам приємно.