Судячи по гороскопу, у Алли Пугачової і Максима Галкіна, швидше за все, чисто платонічні стосунки. Про це розповів "Главреду" астролог Влад Росс, коментуючи чутки про можливе розлучення пари.

"Максим Галкін зі своєю Венерою і Сонцем потрапляє в Будинок Дружби на її (Пугачової) Уран. Тому цілком можливо, що сексом вони особливо і не займаються. Але, незважаючи на те, що Алла Пугачова – людина, яка не прощає образ, точки дотику з Галкіним у них є. Овен Пугачова і Близнюки Галкін в кінцевому підсумку завжди можуть домовитися", - зазначив Росс.

За словами астролога, Галкін надає перевагу чоловікам, і якщо і зраджує Пугачовій, то тільки з ними.

"Схоже, що у Максима Галкіна було набагато більше стосунків з його коханцем Філіпом Кіркоровим. Він, до речі, і познайомив Галкіна з Пугачовою. Наскільки я знаю, Максим надає перевагу чоловікам – це не дивно для людини, який побував у московській тусовці. Тому, якщо він і змраджує Аллі Борисівні, то тільки з чоловіками", - заявив Росс.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Астролог допускає розлучення Галкіна і Пугачової, але через якийсь час.

"За їх гороскопом прямо зараз не видно розлучення. З часом, швидше за все, вони розлучаться, але не зараз. Поки що Галкін і Пугачова ще поживуть разом", - резюмував астролог.

Раніше ми повідомляли, що популярний телеведучий і чоловік примадонни російської естради Максим Галкін, в одному з інтерв'ю з російськими ЗМІ, пішов від прямої відповіді про стан здоров'я Алли Пугачової, яка напередодні налякала своїх шанувальників заявою про хворобу.

Як передають російські ЗМІ, гуморист натякнув про те, що якщо він виступає з гастролями, то у нього в родині немає серйозних проблем. Також він зазначив, що чутки про серйозну хворобу його дружини, є перебільшенням.

Нагадаємо, кілька місяців користувачі мережі коментують передбачуваний роман між Максимом Галкіним і Світланою Лободою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", після чуток про те, що Галкін зраджує Пугачовій і їх чекає розлучення, той несподівано вирушив до Німеччини.

Також Знай.uа" писав, що зовсім недавно прогримів скандал про те, що Максим Галкін зраджує своїй дружині Аллі Пугачовій з телеведучою Юлією Барановською.