Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, звідки весь час виставляє дивні і провокаційні фото. Так, артистка вирішила все-таки одягнутися і зайти в номер готелю, поцікавившись, чи личить їй ця міні-сукня.

"Таке плаття на вечерю норм?🤷‍♀️ ", - запитала Волочкова. Фолловери почали відповідати: "Ви з удару можете ушатати будь-кого 😂😂😂", "Анастас Ви тут як з пластиліну або парафіну зліплені.", "ЖАХ...ПЛЕЧІ ЯК У БОРЦЯ", "Невже на себе в дзеркало не можна подивитися? Очі на сраці чи що.Найміть стиліста,може щось зміниться", "Для повії - норм. Для порядної жінки ваших років - по коліно.".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.