Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася райським відпочинком на Мальдівах, звідки весь час виставляє дивні і провокаційні фото. Так, артистка вже не знаючи чим здивувати шанувальників, вирішила просто роздягнутися, прикривши тіло довгим парео.

"I love colors! Of life!👍🏼💃🏼 Олвейз🤣🤣🤣 А ви? 🤣Чи тільки заздрити і зловтішатися?🤣🤣😂😂😂💃🏼", -поцікавилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Терміново на острів бика! 🐂", "Ну як би давайте, масажистів, яхти, стриптизи! Де все це??? Чому заздрити? Одне море і пісок !", "Бігати По пляжу і ганчіркою махати - багато розуму не треба", "
Олвейс ?😂😂 Гьорл - дівчинка, е тейбл - стіл. Настя, ти можеш працювати перекладачем".

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Слідкуйте уважно, або переплатите багато грошей: українців попередили про комуналку у травні Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.