Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирушила на райські острови зі старшою донькою Євангеліною. Так, артистка в останні дні відпочинку вирішила виставити дуже пікантні фото у відвертому купальнику.

"Ні новин, ні проблем", - лаконічно підписала Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Ах яка жінка ❤️", "Просто секс 😍👍🔥", "Шикарні груди", "Як завжди дуже сексуально виглядаєш😍🔥", "Молодчинка! Всім приклад - фігурка ульот!!! Плюс - сильна, самостійна! Всім довела!!!".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.