Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Цього разу українська співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі відео, на якому позує в купальнику.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Насті Каменських, вона постала на огляд публіки в яскравому купальнику незвичайного фасону. Так, після сміливих бікіні артистка приміряла більш скромний пляжний наряд, який складається з трусів з завищеною талією і ліфчика з рюшевой оборкою на грудях. При цьому купальник яскравий і барвистий.

Настя Каменських позує в спокусливій позі, стоячи в оточенні зелених пальм, від цього вся фотографія вийшла дуже яскравою і сяючою. Співачка дивиться в камеру, на її обличчі немає макіяжу, а її волосся розпущене і укладені на одне плече об'ємної копицею. На шиї у співачки шанувальники також помітили забавне намисто.

У підписі до фотографії Каменських написала на іспанською мовою: "Con las palmas", що перекладається як "З долонями". Фанати не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію на сторінці зірки. Одні Настю Каменських засипають компліментами і кажуть, що такому образі вона дуже жіночна, а деякі написали, що купальник у неї невдалий і взагалі, що Настя потовстішала.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Настя шикарна і форми шикарні. Але купальник дуже невдалий - він додає зайвих форм там, де не треба. Ви ж насправді набагато витонченіша, ніж в цьому купальнику!", "Красивий купальник", "Просто не вдалий кадр", "Мілашка", "Розумниця, красуня, обожнюю", "Це просто ракурс такий. Спеціально провокаційне фото виставила, щоб побільше обговорень було", "Що за бабусине вбрання? Настя, де сексі?", "Купальник псує фігуру. Труси збільшують дуже нижню частину, а ліф дуже дрібний", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.