Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Знаменитість відправилася на відпочинок в сонячну Мексику разом з репером Потапом, яким давненько приписують роман і шлюб. Так, артистка виставляє масу фото в купальниках, однак останнє пікантне відео дало фанатам привід для критики.

"#chica #caliente#mimexicomagico", - лаконічно підписала Каменських. Фолловери не змогли пройти повз: "Красива жінка,але так знівечити фігуру цим купальником((((( не все, що в моді треба носити,а одягати ,що личить))))", "Вам цей купальник не підходить, він Вас робить товще😣", "Ну реально товста", "Худла, худла походу свята всю фігуру зіпсували 🥗🍷🍕🤗😆😋".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також знаменитість виклала новий знімок з Софійської площі у Києві, вбравшись у довге чорне плаття. Фанати ж почали переживати за артистку, адже вона виглядає хворобливо худою.

А ще Каменських поділилася радісною новиною - вона стане однією з членів журі у новому сезоні популярного українського проекту "X-Factor". Фанати ж відзначили, що Настя нагадує їм Анджеліну Джолі.