Відома українська співачка, солістка групи "Час і Скло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. Знаменитість похвалилася відпочинком в сонячному Дубай, звідки вже встигла викласти масу красивих фото. Так, артистка сіла на гойдалку, нагадує ловець снів, виставивши напоказ розкішні ноги.

"Всім доброго ранку", - побажала Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Богиня👸🏾", "Красиві ноги!👍", "Ви дуже гарна 😘😘😘😍😍😍❤❤❤", "Боже ти прекрасна 💕💕💕".

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко