Популярний телеведучий і гуморист Максим Галкін часто публікує в Instagram сімейні фото і відео. Особливо шанувальники цінують кадри з маленькими дітьми зіркової пари.

Цього разу Галкін опублікував відео, де їх з Аллою п'ятирічний син зібрав конструктор. Цікаво те, що така іграшка призначена для школярів старшого віку.

Відео досягення сина Галкін опублікував на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Чого тільки Дід Мороз ні приніс! Сьогодні у нас клуб юного електрика! Гарік в захваті - на коробці написано, що це для 8-10 класів середньої школи", - зазначив Галкін.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Син відомої російської співачки Алли Пугачової та шоумена Максима Галкіна Гаррі відрізняється своєю любов'ю до електроніки. Після того, як він зібрав один конструктор, відразу взявся за інший.

Пара одружилася у 2011 році, а в 2013 вони стали батьками. У гумориста і шоумена Максима Галкіна і російської співачки Алли Пугачової підростають двійнята Ліза і Гаррі. Зараз малюкам вже більше 5 років.

Максим Галкін активно веде свою сторінку в Instagram, часто демонструючи ролики про свою сім'ю. Він розповідає, як емоційно його дочка Ліза відреагувала на восьминога, показує, як дівчинка командує братом Гаррі, піклуючись про мурахах, то просто ділиться відео і фото з моря та басейну. Однак телеведучий, звичайно, не розкриває всі секрети особистого життя.

Нагадаємо, відомий російський комік та телеведучий Максим Галкін різко присоромив внука Алли Пугачової Микиту Преснякова.

Як повідомляв "Знай. ua", Пугачова розповіла про стосунки з російським музикантом Ніколаєвим: йому неможливо було відмовити.

"Знай. ua" писав, що зірка російської сцени, співачка Алла Пугачова порадувала фанатів новою піснею. Композицію "Поживи в моїй шкірі" опублікували на її YouTube-каналі.