Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка відразу по приїзду до Москви вирушила махати ногами в улюблений спортзал, зазначивши, щоб шанувальники поберегли нерви на майбутнє.

"Добрих вам снів.🙏🏻 Мої золоті! Ви не скучили?🤣 Як вам без мене? Як ваша розтяжечка поживає?🤣💃🏼 Моя начебто, не пропала..🤣 Як вам моя форма? Ось в улюбленому іменному залі працюється легко в @goldenlion.club 👍🏼 Я в формі.💃🏼 А ваші ноги високо піднімаються?😂 Розтягуйте задоволення!😉 А я приїхала вас веселити і радувати! Бережіть нерви!🤣🤣😂😂🙈🙈🙈 А адже фото з пляжу більше хвилювали!🤣 Не переживайте! Я багато зробила! Вистачить на пів року мінімум!😂😂😂", - попередила Волочкова. Фолловери взялися коментувати: "Жінці 42 роки... Інтелект на рівні молодшої школи.", "Розсовувати ноги це Ваша професія, Настя.", "У вас штани протерлися між ніг. 🤔", "Ти ж, дурепа, присягалася, що залишаєшся жити на Мальдівах?".

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.