Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість повернулася додому з райських Мальдів, але продовжує виставляти дивні і провокаційні фото. Так, артистка заінтригувала руками коханого, проте шанувальники почали вдивлятися в деталі і виявили дуже дивні речі. Червоні чоловічі колготи, наприклад.

"Як же я скучила за домом, донькою і по всім вам..🙈 Скоро 20 січня День мого народження.🌺 Відзначити я вирішила в Москві.😉 Коханий зустрів мене в аеропорту з білими трояндами. Нашій радості немає меж. Як же мені не вистачало цих переплетень рук на Мальдівах! А тепер ми в домашній затишній обстановці...🙏🏻 🙏🏻😊 ", - похвалилася Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Колготи у *коханого* вогонь", "Чоловічок в червоному бадлоні і червоних колготках😂)) (он - два коліна видно)))", "Годинничок дешевий у вашого жоніха,не тягне на мільйонера.", "Колготки? Червоні? У такому царському інтер'єрі? Як можна...😂".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.