Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість похвалилася фотосесією для видання Office magazine. Так, дівчина приміряла на себе дуже незвичайний образ, надівши на голе тіло широкий діловий костюм у смужку і зализавши волосся назад.

За 14 годин кадр набрав 414 тис. лайків. Фолловери ж залишилися в захваті і почали засипати Емілі компліментами. Багато хто зізналися, що не можуть відвести погляд від величезних грудей моделі. Були також ті, хто переживав, чи не обрізала Ратаковскі довге волосся тільки заради зйомок.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.