Український музикант Сергій Бабкін показав відверті сімейні фото з дружиною Сніжаною.

На фото подружжя повністю оголене та "закаляється" в снігу. Знімком співак поділився в Instagram.

"Свято душі і тіла!" - написав Бабкін.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Бабкін показав, як його засипали снігом після спекотної лазні.

Варто нагадати, що у травні 2018 року Бабкін з нагоди круглої дати з дня вінчання зіграли повторне весілля.

Сергій Бабкін живе в шлюбі зі Сніжаною з 2009 року.

Нагадаємо, відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи "5’nizza" Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram.

Сергій Бабкін, український музикант
Сергій Бабкін, український музикант

Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. Так, і в цей раз пост Бабкіна спантеличив шанувальників.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відомий український музикант Сергій Бабкін відправився з сім'єю відпочивати у Лапландію.

Про це свідчать нові фото, які Бабакіни опублікували на своїх сторінках в Instagram.

"Другий день в Лапландії. Що ми дізналися. Вранці прокидаємося о 9.00. На вулиці темно, як вночі. В 10.00 починає світлішати. Повний світловий день починається о 11.30 і триває до 14.30. О 15.00 вже майже темно. Виявляється зараз (в зимовий період) тут полярна ніч. Щоб зробити фото при денному освітленні, у вас всього 3 години. В інший час скрізь горять ліхтарі, гірки всі освітлені в темний час доби. Кататися можна до 19.00, потім ліхтарі відключають і всі йдуть на вечерю", – розповіла дружина Сергія Сніжана Бабкіна.

Також Знай.ua писав про те, що експерти визначили найпопулярнішу пісню у 2018 році за частотою звучання на радіо, нею виявилася пісня відомого українського виконавця Сергія Бабкіна під назвою "Де би я".