Відомий український музикант, автор і виконавець власних пісень, учасник групи «5’nizza» Сергій Бабкін часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Однак, артист відрізняється оригінальністю своїх публікацій, що говорить про його прекрасне почуття гумору. Так, і в цей раз пост Бабкіна спантеличив шанувальників.

На фотографії, яка з'явилася в записі співака, він позує разом зі своєю дружиною Сніжаною. Сімейство Бабкіних побувало в лазні і зробило те, що зазвичай роблять, виходячи з парильні. Вони пішли занурюватися в сніг, ще й сфотографувалися. Але зробили це по-своєму, з гумором і пікантним підтекстом.

Так, на фото Сергій Бабкін сидить на снігу в позі лотоса, а його дружина сіла на нього зверху. І все б нічого, але, схоже, вони повністю голі. Принаймні, з одягу на цій парочці видно тільки банні шапочки. Сергій та Сніжана мило посміхаються в камеру, а жінка прикривається віником. У підписі до фотографії Бабкін написав про похід в баню. "Свято Душі і Тіла! #сергейбабкин #снежанабабкина #СБ #харків #идитевбаню".

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз – ця публікація викликала шквал коментарів. Фоловери в захваті від сімейної ідилії Бабкіних, але деякі переживають, щоб парочка не захворіла після таких розваг.

"Ви що голі?", "Яка ви чудова пара", "Ох, ви шикарні", "Яка гармонія кольору! Ви найкращі", "Ви класні!", "Аж хочеться зігріти вас", "Розумники! Захоплююся вашою родиною!", "Не холодно?", "Ви не реально класна пара. Захоплюємося вами!", "Очманіти! Молодці! Любові вам нескінченного і захисту від заздрісників!", "Такі милі", "Які ви класні!", "Незвичайні", "Голі та смішні", "До Водохреща і купань підготувалися!" "Хоч і голі, але справжні – від душі. Подив і захоплення, одночасно", "Адам і Єва", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, Сергій Бабкін поширить свою "Музасферу" по всій Україні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Бабкін розповів, де і з ким насолоджувався влітку.

Також портал "Знай.uа" писав, що Бабкін з сім'єю показав, як робити перезавантаження.