Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram розкішним кадром. Знаменитість вирішила показати трепетні знімки з чоловіком Каньє Вестом з недавньої фотосесії. Так, Кім позувала у повністю прозорому обтягуючому вбранні і зізналася, що за одну ніч парочка встигла побувати і в Сан-Франциско, і в Лос-Анджелесі.

"Два міста за одну ніч", - лаконічно заінтригувала Кардашьян. За 12 годин серія фото встигла зібрати 2,4 млн. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні були в захваті від зворушливої парочки. Інші ж не зрозуміли вбрання світської левиці, адже по суті вона залишилася фактично голою.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.