Відома українська співачка Надя Дорофєєва поділилася своїм фото десятирічної давності в Instagram. Передає Clutch.

Артистка приєдналася до флешмобу, який останнім часом захопив мережу - #10yearschallenge. Дорофєєва опубиковала знімок, на якому зображена в 2009 році, коли їй було всього 18 років.

"Ну гаразд, ось вам. Ще через 10 років запощу себе блондинкою і буде Віа-Гра", — підписала знімок Надя.

Шанувальники почали активно коментувати фото і жартувати над непрезентабельним виглядом Наді: "Дуже змінилася", "Ви з села?", "Килим реально крутий. Дуже змінилася", "Ви майже не змінилися, але все рівно маленькі зміни пішли на користь", "Приклад того, як можна доглядати жити з малим доходом і з великим. Гроші роблять картинку, головне що вони зароблені чесною працею", "Шикарна в будь-якому образі", "Ні, блондинкою не треба".

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Раніше повідомлялося, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами своє творче життя в соціальній мережі Instagram. Нещодавно артистка розповідала-показувала фотосесію з Позитивом для української редакції журналу Cosmopolitan. Тепер же Дорофєєва показала фотографію з відпочинку у Дубаї, куди полетіла разом з чоловіком Володимиром Дантесом.

Так, у публікації, яка з'явилася на сторінці Наді Дорофєєвої, вона позує на дубайському пляжі, на полі для волейболу, мабуть. Для прогулянки артистка одягла короткі джинсові шорти, які оголюють стрункі ніжки, і бордовий топ. Волосся Наді розпущене і трохи розпатлане, воно майже закриває її обличчя з яскравим макіяжем. В руці вона тримає склянку з напоєм.

Нагадаємо, Дорофєєва в бікіні поневолила лебедів.

Раніше Знай.ua повідомляв, мокрая Дорофєєва похвалилася шикарними формами в бікіні.

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва похвалилася тим, що нарешті подолала свій страх і піднялася в небо.