Відомий український співак Олег Винник похвалився новим рекордом. Відповідне повідомлення з'явилося на його сторінці в Facebook.

Так, "повелитель вовчиць" похвалився тим, що кількість передплатників у його Instagram перешагло отмету в півмільйона.

Друзі, ви неймовірні 💜 Вас із кожним днем стає дедалі більше. Сьогодні цифра на лічильнику Instagram перетнула позначку...

Geplaatst door Олег Винник op Woensdag 16 januari 2019

"Друзі, ви неймовірні. Вас з кожним днем стає все більше. Сьогодні цифра на лічильнику Instagram перетнула позначку в півмільйона підписників. Спасибі всім, хто залишаться зі мною на одній хвилі. Люблю вас!", — пише Винник.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Шанувальниці в коментарях тут же почали хвалити Олега і зізнаватись йому у коханні.

Олег Винник
Олег Винник

"Олег, дякую за те, що ви такий, який є. Дякую за вашу творчість, за відвертість і людяність. У вас все буде добре, ви світлий людина", "Дорогий і улюблений наш Маестро! Як приємно читати такі, повні любові, слова! Ми неймовірно щасливі, що знаходимося з Вами на одній хвилі. На хвилі добра, щастя, любові та взаєморозуміння! Іноді, ця хвиля накриває нас з головою. І це прекрасно! Ви, Олег, для нас дуже дорогі. І ця цифра в Інстаграмі, це тільки початок. Адже Ваша любов, щирість і доброта, просто заворожує, бере в полон. З якою аж ніяк нам не хочеться йти. Спасибі Вам, за Ваше велике і любляче серце і щиру і відкриту душу! Доброго вечора вам! P. S. Олег, шапка Вам дуже пасує! Ви-бомбастичный!!!", "Олег, а ми вас любимо))))Спасибі вам велике, що ви у нас є))Як би ми жили без вас🙂Ви взяли нас у свій полон вашою прекрасною творчістю, ваших неймовірних пісень, доброти душі, щирого і чистого серця))) Ви для нас стали рідною людиною)) Любимо💖! Цінуємо! Дорожимо! 😊Фото чудове!" — пишуть у коментарях.

Олег Винник
Олег Винник

Нагадаємо, Олег Винник втілив давню мрію юної шанувальниці артиста у життя.

Раніше Знай.ua повідомляв, Олег Винник не залишився байдужим до майбутніх виборів президента, намічених на березень 2019 року.

Також Знай.ua писав, Олега Винника звинувачують у крадіжці. Виконавець Едель Лінн розповів, що Олег Винник нібито вкрав деякі свої пісні у його дружини Лори Мелтемі.