Дружина і дочка Стаса Михайлова показали фотографію, на якому вони в дорогущих піжамах, вартість яких перевищує 100 тис грн за одну штуку. Про це повідомляє Star News.

"На дружині і доньці Стаса Михайлова піжами, вартість яких перевищує 230 тис руб за штуку. А взагалі, вони зараз відпочивають в Дубаї. І все це на гроші милих розлучених жінок", - написано на сайті.

Раніше повідомлялося, що феномен Олега Винника досі не дає спокою багатьом продюсерам і артистам в Україні. Виникнувши з нізвідки, він відразу ж став популярним у нашій країні, став збирати величезні зали і отримувати великі гонорари, про яких його колеги можуть тільки мріяти.

З самого початку його одразу почали порівнювати з російським співаком Стасом Михайловим, який також орієнтований на жіночу аудиторію. Хоча сам Винник вважає себе таким єдиним.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Олег Винник
Олег Винник

"Ніколи себе ні з ким не порівнюю, я - не Стас Михайлов, я - Олег Винник, і порівнювати мене з ним не можна", - ображаючись на таке порівняння, часто говорить співак.

Також ми повідомляли, що відомий український співак Олег Винник похвалився новим рекордом. Відповідне повідомлення з'явилося на його сторінці в Facebook.

Так, "повелитель вовчиць" похвалився тим, що кількість підписників у його Instagram перешагло отмету в півмільйона.

Шанувальниці в коментарях тут же почали хвалити Олега і признаватися йому в любові.

Також ми повідомляли, що знаменитий співак Олег Винник спільно з телеканалом СТБ втілили давню мрію юної шанувальниці артиста в житті. Про це в середу, 16 січня, повідомляє видання "Бізнес.медіа", посилаючись на прес-службу українського телеканалу.

Нагадаємо, Олег Винник втілив давню мрію юної шанувальниці артиста в житті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Олег Винник не залишився байдужим до майбутніх виборів президента, намічених на березень 2019 року.

Знай.uа писав, Олега Винника звинувачують у крадіжці. Виконавець Едель Лінн розповів, що Олег Винник нібито вкрав деякі свої пісні у його дружини Лори Мелтемі.