Відомий в Україні 31-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що відпочиває в сонячному Таїланді.

Так, на фотографіях, які з'явилися на сторінці шоумена, він позує під час купання, прогулянки, катання на яхті і дайвінгу. На цих фото фанатки шоумена можуть насолодитися видом його красивого рельєфного тіла. Іраклі відображений в різних образах і ситуаціях, але від того ще більше подобається шанувальницям. У підписі до своїх фотографій Макацарія написав про свій відпочинок.

"Спокійний і розмірений відпочинок, чесно кажучи, досить швидко набридає, якщо ти звик до активного способу життя і постійного руху. Але в Таїланді точно нудьгувати не доводиться – приголомшливі пейзажі, маленькі кафе з дуже смачною їжею, далекі незвідані острови і просто неймовірна краса природи! Вже сходили на snorkeling, плавали у відкритому морі з рибою з мультфільму Немо і акулами! Емоції просто зашкалюють! Наступний маст ту візит – відвідати острів, де знімали фільм "Beach" і "James Bond". (Нудьгувати не доводиться). Набираємося сил і вражень, щоб повернутися до робочих буднів, повними енергії!", - розповів холостяк.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Фанати грузинського холостяка не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову публікацію Іраклі. Дівчата в захваті від його пресу і підтягнутого тіла, і засипають чоловіка компліментами. Деякі з прихильників також розповідають Іраклі про свої пригоди в Таїланді і радять йому, що ще можна відвідати і спробувати.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що Іраклі Макацарія показав свою гнучкість.