Всесвітньо відома світська левиця і модель Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя. Так, в цей раз діва порадувала фанатів новим знімком на своїй сторінці в Instagram. У соціальній мережі пишнотіла модель опублікувала фотографію, на якій позує в яскравому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі моделі, вона постала на огляд публіки в оригінальному образі і локації. Кім Кардашьян зображена, лежачи у ванні з водою. З одягу на ній тільки біле прозоре плаття, під яким не видно бюстгальтера. Зате видно соски, які просвічуються крізь мокру тканину.

При цьому на обличчі світської діви яскравий макіяж з акцентом на губи, які густо нафарбовані червоною помадою. Волосся моделі зачесане назад і теж вологе, а на довгих нігтях яскравий червоний манікюр, модель млосно дивиться в камеру. У підписі до фотографії Кім Кардашьян рекламує власний бренд, а також вона вказала людей, які допомагали їй створювати цей образ.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Шанувальники не залишилися байдужі до публікації зірки і почали активно її обговорювати. Багатьом сподобалася фотографія, і вони засипають Кардашьян компліментами, але є й ті, хто не в захваті від таких фото.

"Хтось теж бачить ці соски?", "Неймовірна краса", "Ви так прекрасні, Кімберлі", "Чудово, але Кім, це зовсім не схоже на тебе", "Чудово, мило", "Вибач, але я бачу твої цицьки", "Усі очі на мене. Просто пишність", "Найгарячіша жива жінка, Кім", "Люблю тебе, моя королева", "Я думаю, що закохався", "Занадто багато фотошопу", "Така красива", "Я думаю, що її соски стали менше", "Чесно кажучи, думав, що це Хлоя", "Червоний чудовий!", "Виглядає красиво, як завжди", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, після експериментів з попою Кардашьян нарешті взялася за обличчя.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.